Jeżeli ktoś jeszcze nie wiem, to jakiś czas temu była tworzona lista kontaktowa ludzi z forum. Potem nagle było sporo nowych użytkowników, potem popsuł mi się komputer i nie nadążałam z wysyłaniem wiadomości. Jako iż chciałabym zakończyć sprawę ów listy proszę uprzejmie wszystkich, którzy nie przesyłali mi swoich danych o wiadomość prywatną do mnie w celu uzupełnienia zaległości.
Potrzebne:
ImiÄ™, Nazwisko, nr gg, nr tel, e-mail, grupa administracyjna
Proszę prześlijcie wszystko za jednym zamachem i nie pytajcie, czemu nie mogę sprawdzić sobie np. w waszym profilu nr gg albo numeru grupy po kolorze nicku. Nie mogę bo jest Was po prostu za dużo.
Skończona lista będzie dostępna dla każdego użytkownika. (pewnie w podziemiu albo na poczcie osobistej)
Dziękuję wszystkim za współpracę
Beata
_________________ Gdy o łzę... uderza łza...
Ostatnio zmieniony przez Lukaszprzy 2009-11-22, 16:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum