Yo, wiem że wiele osób na Sylwestra wraca w swoje strony, ale może jednak spędzilibyśmy go wspólnie? Osoby z poza mistrzowskiej dyszki będą oczywiście również mile widziane Tak więc - kto byłby chętny? No i czekam na propozycje samej imprezy
ja szczerze mowiac jestem za!. tylko trzeba by sie zorganizowac w jakiejs szerszej grupie.
na UE orghanizowany jest sylwester i mozna by sie tam podpiąć i poprosic o stolik dla naszego kierunku. Co wy na to ?:>
agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2009-11-02, 21:45
maxdiaz, ucz się Włoskiego... a nie o sylwestrze !
Co do stolika dla naszego kierunku, jestem bbbbaaardddzzoo ZA ;)
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Dobra to wczesniej zacząlem myśleć:D... Pierwsze pytanie i niech wiekszość zainteresowanych się wypowie:D... Kto zostaje we Wro i nie ma co robić:D i drugie podobne Kto wraca do domu ale też nie ma co robić i jest wolny :D:D
Oferta skierowana do Wszytkich grup więc się wypowiadać:D
_________________ Don't Worry Be Happy
Czy Te oczy mogą kłamać, chyba nie:)
Ostatnio zmieniony przez Kocur 2009-12-06, 19:01, w caoci zmieniany 1 raz
Oj tam ze mną od razu:P ja tylko ewentualnie dodaje troche sprzętu od siebie:)... Ogólnie z tego co wiem to lista nie jest zamknięta więc można się dopisywać. U łukasza w domu będzie organizowane, a jest dość duże mieszkanko bo dwupiętrowe :D więc sporo os jeszcze może wejść poza tymi co już są:) Będzie wszytko na miejscu bo wczesniej z tego co wiem się zrzucamy....tak więc kto jeszcze chce to zapraszam/y :)
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum