ktoś wie jak to wygląda? w sensie mogę iść na co chce, kiedy chce? i jak niby potem to info dociera do mojego 'prawidłowego' prowadzącego?
_________________ sin is a full-time job. why I don't get paid, though?
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-12-09, 18:35
to zależy, słyszałam że z niektórymi prowadzącymi (czy jak oni się tam zwą) trzeba się wcześniej umawiać, ale np jak pójdziesz do p. Michalaka to on na początku zawsze się pyta "Kto z obecnych odrabia zajęcia ;)) " no i wystarczy mu powiedzieć u kogo i kiedy normalnie masz zajęcia ;) i on cię wpisuje w dziennik czy coś. ;)
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Tak jak napisała Agnieszka, to wszystko jest zapisywane w specjalnym zeszycie, który mają do wglądu prowadzący. Oni to sobie sprawdzają i odnotowują poszczególne odrobione godziny ;) Na ogół wystarczy pójść na zajęcia i wcześniej wszystko powiedzieć, a reszta już na ich głowie :)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
maxdiaz, więc się śpiesz, bo w styczniu zapewne więcej będzie ludzi z takim samym problemem i będzie ciężko się gdzieś wcisnąć ;] chodź jutro do mnie na nogę o 9
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2009-12-09, 20:36
the_caroline, zapraszam na siłownie w poniedziałek od 13.30 :))) baaaardzo dużo osób zazwyczaj u nas odrabia ;)
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum