W tym semestrze sesja trwa od 25.01.2010 r. do 07.02.2010 r., czyli zostało nam jeszcze 5 pełnych tygodni nauki (+ poniedziałek 21.12 :D). Mamy 7 przedmiotów po prostu na zaliczenie na ocenę (BHP, BSI, WF, 2 języki oraz Prawo i TI). Do tego 2 przedmioty, które będziemy mieć na sesji w formie egzaminu (Algebra i Mikroekonomia) plus dwa przedmioty, które będą przez cały rok, więc kończą się egzaminem na sesji w czerwcu (Analiza Matematyczna i Zarządzanie).
Ogólnie luz raczej :D. Ale mam pytanie: Podawali już terminy egzaminów, bo czasem nie bywam na wykładach? :D I patrząc na plan drugiego semestru tam będzie dużo gorzej :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
nie jeszcze nic nie podawali nikt się jeszcze nie martwi sesją Pewnie w połowie stycznia się pojawi jakaś lista lub ogłoszą na wykładach ;] więc się nie martw na zapas Kenzi.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
killaruna, tak kończą się w tym semetrze. W sem II jest jakby dalsza część TI(Analiza i modelowanie systemów informacyjnych, tylko bardziej rozbudowana i itp). Z prawa to jest ta "kartkówka" na wykładzie; tak samo jest jakiś test wyboru z TI (przykładowy jest na forum i e-portalu).
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Oczywiście. Dlatego wynik tego koła z prawa / ocena z ćwiczeń / laborki z TI / koła z TI to rzeczy, z których pod koniec tego semestru dostajemy wpisy w formie 'zaliczenie na ocenę' (czyli po prostu to samo co egzamin, ale nie w sesji, z racji kwestii prawnej [maksymalnie 4 egzaminy na sesję]), czyli kolokwia / inny sposób + aktywność.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
oskarX, wszystkie grupy z naszego kierunku już miały BHP, ostatnia grupa11 miała 2.12. Wtedy też były rozdawane wpisy do indeksów. Teraz to będziesz musiał gdzieś tego pana znaleźć i się jakoś dogadać z nim
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum