_Mero, na karte zbierasz wszystkie oceny (ćw, lab, wykłady - egzaminy), tak samo jak do indeksu. Dr Kocowski raczej nie sprawdzi kolokwiów od razu po wykładzie, więc wpisy będzie dawał za 2tyg ;]
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
te karty egz to w ogóle jakaś totalna porażka wg mnie... ćwiczenia z algebry niby mam z FLO zamiast Janaszaka, laborki z TI ze Sydneyem...pół karty do skreślenia ah ten profesjonalizm UE.
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
no i ćw z mikro nie są z Piotrkowską ani Jasińskim tylko ze Szczepanikiem i przydałoby się to rozdzielić. To samo się tyczy algebry u mnie xD tak jak jest podzielona analiza, ćw z Janaszakiem (u mnie) i wykład z Rybą.
A u mnie jakiś luz. Nie wiem, co z FLO, bo wydaje mi się, że to jest dobrze, ale Mikro mam z dr Piotrowską. A to do tego w jednym wpisie z ćwiczeniami (gdzie wykład dr Jasiński, a ćwiczenia mgr Szczepanik) - no, nieważne. Się dopytamy, się dowiemy, za tydzień uzupełnimy :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum