Egzamin jest 1.02 z podziałem na 3 grupy, tzn każda ma o innej godzinie.
I grupa - 12:00 (FiR)
II grupa - 13:30 (FiR)
III grupa - 15:00 (cały nasz kierunek, w Stysiu)
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-09-17, 12:53, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
dr Jasiński mówił że gdzieś będą umieszczone pewnie dopiero po kolokwium, bo wtedy będzie wiadomo ile osób będzie dopuszczonych do I terminu egzaminu.
//400 post xD//
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Po to jest 10-12 dni sesji, żeby każdy z maks. 4 egzaminów na pewno był innego dnia - to akurat kwestia prawna. Pamiętajcie i umiejcie to na jutro.
:D
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-01-18, 12:38
Egzamin pisemny.
od 3 do 4 zadań.
Wykresy, obliczenia, podaj przykłady.
Może być - np. zaznacz coś na wykresie.
Nie będzie pochodnych. Można korzystać z notatek i książek.
NIE WOLNO ZABIERAĆ LAPTOPÓW, komórek itp itd wszystkich urządzeń mających dostęp do internetu, każdy ma mieć SWOJE notatki.
Jeśli ktoś będzie korzystał z notatek innej osoby, będzie to uznane za ściąganie!
1.02.2010r. godz 15:00 STYÅš (teoretycznie 1,5h a w praktyce 45min)
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
tzn że po ogarnięciu tego wszystkiego, zanim wszyscy usiądą i się zacznie to zostanie nam 45 minut na napisanie - to oznacza w praktyce 45 minut pisania:)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum