Witam!
Z tej strony Łukasz Przysucha, starosta informatyki, mam do Pana wielką prośbę od grup, które mają labolatoria po zajęciach czwartowych i nie dostaną wcześniej wyników, jak jest w przypadku grupy 11. Czy istniałaby możliwość poinformowania nas wcześniej o wynikach? Większość ma jeszcze kolokwium z algebry w piątek oraz inne zaliczenia, woleliby wiedzieć wcześniej czy muszą pisać poprawkę z mikroekonomii, ponieważ orientacyjnie jest jednak ciężko stwierdzić ilość zdobytych punktów na dzisiejszym sprawdzianie. Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam!
mógłby ktoś podać "poprawne" odpowiedzi do części testowej? byłbym wdzięczny
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
agnieszkaosw
Doczya: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma 90 piw(a)
Wysany: 2010-01-18, 23:59
odpowiedź na moje pytanie, na innym forum, jak wygląda poprawka ...
kiedyś było tak, że się pisało po prostu na poprawce koła (tej w ramach I terminu a nie poprawce oficjalnej) przeciwną grupę z kolokwium.
Dlatego.. jeżeli ktokolwiek pamięta jakieś szczegóły ze swoich grup... ;] PISZCIE LUDZIE.
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
oskarX
Doczy: 10 Pa 2009 Posty: 184 Otrzyma 22 piw(a)
Wysany: 2010-01-21, 20:41
Moze sie przydac na jutrzejsza poprawe. Mam problem z zadaniem ze skryptu: 88 / 40str. podpunkt a) oraz 89 / 40str podpunkt a).
Wiecie jak się za to wziąć?
noooo ;>
to tak ... było to samo miśki co 11 gr wczoraj ale bez wykresów ;) czyli ogolnie 2 takie same zadania ;DD mam zaciesz ale i dygawe ... bo nie wiem ... nie wiem czy mi zaliczy ... modle sie o 8 pkt ;)
Ja np. nie zaliczyłam i sporo osób z gr 10 nie zaliczyło, kurde zamiast dać jeszcze jedną szansę przed egzaminem to ten w indeks wpisał 2, nie to co Janaszak xD
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum