Tak jak w temacie ten tydzień był ciężki zasiedziliśmy się na tych krzesłach fotelach czy łóżkach przy książkach ucząc się do późnych godzin do tego prawa i mikro itp... które albo poszło albo nie poszło...tak więc jak nie poszło to trzeba to olać następnym razem się uda no i oczywiscie oblać a jak poszło to Tym bardziej trzeba oblać:D a przy okazji nie martwić się "cały czas do przodu" i isć na zabawę jutro do WZ na której trzeba się rozruszać i przygotwać do siedzenia w następnym tygodniu.
more inf.
http://www.strefawz.pl/CMS/imprezy/333.html
Tak więc jak coś to wpadajcie tam już kilka osób na pewno będzie:) Jeżeli chcecie się zgrać z nami wcześniej to piszcie na pw, gg albo Tutaj po prostu:) ....Widzimy się tam:D
No No No sesja przed nami zaliczenia za nami albo jeszcze przed nami ... Pozdrawiam osoby które zostały obdarzone dodatkowym czasem na jutro i w lutym przez Rybę i Szczepana:)....Jutro mam nadzieje Ci co mają zdawać (ja również) to zdadza wszyscy i z tego powodu idziemy się bawić... i Ci co jeszcze chcą mogą zabarać się z nami tzn ( ja max Bukiewka Aga Isiek Nina Edyta pewnie piter:) Karolinka i Maciol:) oczywiście na morgana liczymy:P myśle że Farbka też wpadnie odpuści sobie jutrzejszy mecz ręcznej:) kilka os z 8 i 10 gr:)się jeszcze zoobowiązywało których tu nie wymieniłem ...jeszcze licze na 11 bo jakoś nie możemy z wami się zgrać:D.... itd:) idziemy się bawić do WZ w rytmie old school'owej muzyki na 20:)... będziemy wcześnie bo impreza rozpocznie się po 20 30 ale wolimy zając sobie loże:D... tak więc trzeba albo się upić z powodu zdanego albo i nie zdanego koła a poza tym przy dobrej muzyce potanczyć:D... tak więc zapraszam:D
_________________ Don't Worry Be Happy
Czy Te oczy mogą kłamać, chyba nie:)
Ostatnio zmieniony przez Kocur 2010-01-21, 22:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum