Anyway: Paweł ZAKOŚCIELNY - chyba za dużo TV :P. On Cię dorwie i skopie dupę! :D
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
btw poprawa w poniedziałek jest .. i poprawa jest z tych samych zestawow co były na kole dzisiejszym ;) takze wystarczy gotowiec wszystkich grup i macie zaliczone ;DD
Poniedziałek- godzina 11
albo Piatek nie wiem o ktorej
to sa terminy popraw ;P
Problem jest w tym, że grup było o ile mi wiadomo... 18 (od A do C i od 1 do 6)... Ale już zdjęcia są porobione większości grup, więc ludzie to napiszą :).
"Mój boże, to Piasek!"
no ja niedługo wrzuce fotki paru grup
ogolnie proste zadania były ;> wystarczyło pokombinowac jbc moge pomoc w 4/5 zadan bo do tej pory nie potrafie ogarnac rysowania wykresów ;D
Że się tak poetycko wyrażę: TAK, KUR*A, TAK! \o/
Zadanka są w zeszycie, więc jak macie gotowe przepisane to tylko z nich rżnąć na kolokwium ;) To działa, hehe.
"Mój boże, to Piasek!"
Ja się go pytałem kiedy będą wyniki i kiedy poprawa. Odpowiedział: "W poniedziałek mamy zajęcia to dowiecie się, co dostaliście." - o poprawie nic, a nic nie mówił. Może nie trzeba będzie i tak jak u WRy wszyscy zaliczą? :D
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum