ogolnie to tak ;>
kobieta jest ok ;) spoko tłumaczy ale jak zrobila pytania testowe to okazało sie, ze miała kilka odp zle. Ale zadanka do liczenia wytlumaczyła spoko.
I zapewne obstawiam ze Szczepan poraz kolejny da te same zadania heh.
Ja bardziej stawiam, że osoby które zaliczyła to po prostu się naczuły odpowiedzi przeciwnej grupy i tyle ^^
Btw. Sądzicie, że z tymi ćwiczeniami poprawka będzie jeszcze przed egzaminem? W takim sensie, że na pierwszy termin jeszcze zdążymy czy nie ma szans? I jest pewne, że w innym terminie pisać będziemy?
chyba ze sie dogadacie z Jasińskim i pozwoli wam z nami pisać, zaliczycie poprawke cwiczen a potem wam wpisz "poprawkowe" egzaminy ( piszecie z nami ale bez mozliwosci poprawy).
Nam na starcie powiedział, że poprawka będzie w pierwszym terminie sesji czyli "koniec stycznia, początek lutego" - czyli zero konkretów. Ostatecznie powiedział, że zaraz na początku sesji poda termin - tak więc zawalajcie go mailami czy czymkolwiek groźnym, coby coś zorganizował.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum