Wys³any: 2010-02-05, 20:31 Fuga Mundi: spotkanie posesyjne
Siema wszystkim :D Dla wszystkich z Nas ostatnie tygodnie były stresujące. Niektórzy mają wszystko 'z głowy', inni jeszcze odrobinkę muszą popracować. Jednakże każdemu przyda się nieco relaksu.
Wspólnie z Jerzem postanowiliśmy zorganizować sympatyczne spotkanie z przysłowiowym piwkiem. Do tego partyjka bilarda i rozrywka przednia :) Do klubu zawitamy około godziny 18, więc jeśli nie macie planów na sobotni wieczór, a nie chcecie się nudzić dołączcie do nas. Okazja to niepowtarzalna, żeby podsumować kilka miesięcy naszych zmagań :)
Dobra zabawa gwarantowana :D
Jkc kontakt GG, kom albo PW
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Kurna, jak bilardzik to nigdy nie mam jak być :|. Może we wtorek od razu po wpisach coś zorganizujemy na szybko? :) Tak wtorek 13-16? :D
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum