Byłam dzisiaj. Pani w dziekanacie powiedziała mi, że harmonogram sesji został wysłany na mejla grupowego więc powinnam wszystko wiedzieć ;p
Czyli do jutra najpóźniej należy złożyć wniosek o zaliczenie komisyjne do kierownika katedry, w naszym wypadku do prof. Piotrkowskiej.
Zaliczenie komisyjne odbędzie się do 5 dni od poprawki, oczywiście jeśli wniosek zostanie pozytywnie rozpatrzony.
Proponuje udać się do bud. B grupowo. Czy coś w tym stylu... No nie wiem, gdyby Szczepan był inny to nie wpisałby nam 2 tylko dał jeszcze jedną szansę w koncu nasza poprawka była w pierwszym dniu sesji poprawkowej...
Osobiście jeszcze się zastanawiam nad komisem, bo to w końcu przydałoby się być mega obkutym. A nawet jeśli się umie to dochodzi stres i inne takie, bo to ma forme ustną ;/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum