Wys³any: 2010-02-15, 10:59 Pierwszy dzieÅ„ zajęć
Witam, czy ktoś kto był dzisiaj na zajęciach może powiedzieć:
1. Jak będzie w końcu wyglądała laborka z informatyki? Trzeba będzie zaliczyć każdego prowadzącego kiedy się chce czy trzeba się trzymać terminów?
2. W czym będziemy pracować na laborce z statystyki? Prowadzący będą przepisywać oceny?:P
odp. na 1.
w ciagu całego semestru bedziemy mieli 4 prowadzacych, kazdy odpowiedzialny za inny dział. U kazdego bedzie praca zaliczeniowa a ocena koncowa to srednia z tych 4 ocen. Sam do konca nie wiem czy jak sie u jednego np. 2 dostanie to czy bedzie to trzeba poprawiac. Ogolem dał do zrozumienia ze nikogo nie beda mieli zamiaru usadzac ;)
nie chodziło mi o niezaliczenie całego kursu tylko o to czy będzie trzeba te zajęcia odrobić;
i jeszcze jedno pytanie: macie nazwiska prowadzÄ…cych?
EDIT:
Co tam dzisiaj? Jak AiMSI i Statystyka? Babka od makro spoko? Podawali jakieś książki, które trzeba mieć?
AiMSI - kobieta od wykładu wygląda jak Kazimiera Szczuka i powiedziała, że pół semestru ma z nami, drugą połowę ma Maciaszek. Podała podstawowe dane i zaczęła opowiadać dużo nudnych rzeczy [slajdy są na Moodle'u, identycznie jak z TI - na nich cały 1-wszy wykład plus info wstępne]. Podała też podstawowe informacje i kazała w tym tygodniu nie przychodzić na ćwiczenia i laborki z nią.
SEO - nie miałem, nie wiem niestety :P
Makroekonomia - w dziale o makro opisałem szczegóły :P.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum