Visio - program, który każdy musi mieć aby móc robić zadanka z AiMSI.
Ci, którzy nie wybrali się po płytkę instalacyjną, nie muszą tego robić ponieważ oni tego nie nagrywają. Każdy musi sobie sam ściągnąć z własnego konta na MSDNAA. Ci, którzy nie posiadają konta powinni wybrać się do pokoju 320 A1 w godzinach 10-14 i wypełnić ankietkę, po czym zostanie Wam założone konto
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-10-07, 23:04, w caoci zmieniany 1 raz
a powiedzcie mi:D bo zapomniałem hasła i loginu na msdnaa a żeby przypomnieć sobie hasło to musze podać login a loginem standardowo był mail imię czy jakiś sobie tam wymyśliłem nick?
Łoooł! Moje konto na MSDNAA z PWr działa! :D Ciągnę Visio! Zobaczymy jak to będzie wyglądało - jeśli można piracić (a pewnie można), to jak komuś się nie uda z MSDNAA to wyślę downloadera i mojego CD-Key'a - może zadziała. Ale na razie próbujcie sami :P.
BTW: Czy UE też udostępnia tylko Visio Professional 2003 po angielsku i niemiecku?
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
oj tam zaraz... zamiast chodzić w sprawie MSDNAA można popijając piwko, kawke czy cokolwiek załatwić sprawę kilkoma kliknięciami tylko błagam - nie oskarżajcie mnie o propagowanie piractwa :D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go, pamiętaj jak piszesz
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2010-02-17, 20:24, w caoci zmieniany 1 raz
Jerzu, ale ja nadal nie widzę różnicy ... poza tym, że jest inny klucz. Jeśli spodziewasz się w domu nalotów policji bo np. korzystasz z sieci LAN, gdzie jest na dc++ 50 terabajtów danych i są one upubliczniane to ok... ja takiej styczności nie mam i obie wersje różnią się tylko i wyłącznie znakami w keyu.
Lukaszprzy, jak dla mnie to po prostu przyjemność - mieć coś legalnego za darmo, a tu kurde niepotrzebnie piracić. W zalewie piractwa miło mieć coś legalnego
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum