Wys³any: 2010-02-17, 21:30 klawisze "skrótowe" na klawiaturze
Mam problem. Otóż klawisze do nawigacji odtwarzacza muzyki, czyli play, stop itd. przestały mi działać. Natomiast klawisze które otwierają mój komputer czy chociażby wyciszają dźwięk działają. Czemu tak? O.o I co zrobić? Bo mnie to denerwuje :/
Jerzu, ja sterowniki mam do klawiatury normalnie w zestawie dane, wszystko ładnie działało przez lata, a od wczoraj się wzięło i zbuntowało i nic. Jak chcę zaktualizować, to mówi, że ma zaktualizowane. Wszystkie inne klawisze typu strona główna, kalkulator, multimedia itd. działają. Nie działa tylko play/pause, stop, i poprzednia następna
a wygrywałaś ostatnio jakąś aplikacje związaną z media player'em albo ogólnie jakąkolwiek aplikacje bo czasem jest tak że jak się coś instaluję jakąś aplikacje to zaczynają się kłócić dwie aplikacje i wtedy jest efekt który masz?
Może się nie kooperować z nowym DivX'em lub dowolnym nowym A/V Codec Packiem. Polecam jednak jeszcze raz zainstalować sterowniki do klawiatury. Się nałoży, poprawić się może :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum