A ja mam pytanie, bo ściągnęłam ze stronki instalkę (uczelnianej strony), włączam żeby instalowało i jak wcisnę continue to sie error robi. Co mam zrobić? :/ Ściągałam już 3 razy. Poza piraceniem :P Z czystej ciekawości, czemu nie działa?
farbowanyaniol, mi aktualnie działa. Powinien Ci się pobrać taki pliczek: Downloader_for_ ... i tu dalej nazwa programu (ok.500 kb), potem wybierasz miejsce gdzie ma Ci się to pobrać i continue...
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
shawny, no i tak mam, tylko że jak dam continue, to on się "zawiesza", wyskakuje error, na dole pisze, że niby trzeba czekać, ale czekanie nic nie daje
Spróbuj jutro, za dużo maniaków pobiera. Microsoft nie ogarnia takiego rozdawania. Serio. Wiem, bo identycznie się działo w dniu premiery XP'ka, którego wszyscy pobierali :).
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
Pobralem z msdnaa na koncie z pwr Visio 2007 pl i wyskakuje mi takie cos : digital signature does not validate or is not present i nie da rady zainstalowac. Mam win7. JEst na to jakies rozwiazanie ?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum