the_caroline, do końca życia to chyba jednak nie tak jak już pisałem, wydaje mi się, że klucz ważny jest przez 5 lat. Jeśli nie mam racji to proszę o ośwecenie mnie ;D
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
pit3r, myślę, że rzecz w tym, że nie możemy otrzymać nowego klucza. I tak każdy możemy użyć tylko raz do aktywacji i z każdym kolejnym trzeba lecieć do administratora. A klucz raz dany się nie deaktywuje aż do pierwszego użycia
Myślę, że to rozwieje wszystkie wątpliwości :
Czy po ukończeniu studiów mogę nadal korzystać z oprogramowania zawartego w MSDNAA?
Tak. Ważne jest aby to oprogramowanie było nadal wykorzystywane do celów edukacyjnych i badawczych (nie komercyjnych).
Można korzystać po zakończeniu studiów, jednak nie można już programów instalować ponownie, czyli jeśli zakończymy
studia i będziemy chcieli przeinstalować system (np. Windows XP), to nie możemy tego już zrobić.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum