W celu zaliczenia ćwiczeń studenci będą zobowiązani do odpowiedzi na cotygodniowe pytania wynikające z treści wykładów, odpowiedzi będą umieszczane na e-portalu natomiast w trakcie zajęć oceniane będzie aktywne uczestnictwo studentów w dyskusjach na temat udzielonych odpowiedzi
Wszystko wskazuje na cotygodniowy obowiązek udzielania odpowiedzi, ale chodzi chyba tylko o ich ustne przygotowanie, bo nie ma możliwości uploadowania plików ;)
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." A. Einstein
Go¶æ, pamiÄ™taj jak piszesz
Ostatnio zmieniony przez pit3r 2010-02-19, 20:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ich w tym semestrze co pop********* dosłownie ... wszystko na za tydzien!. Kazdy wg nich przedmiot jest wazny wszysko jest wazne ale ze doba nie ma 48h to juz chyba zapomnieli ...
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-02-19, 20:49
pit3r, a to luzik coÅ› siÄ™ tam z niÄ… pogada wydaje siÄ™ bardzo przyjemna...
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
maxdiaz, przyzwyczajaj się ;] przynajmniej nie będzie się można nudzić w domu. Ale nie wiem czemu zawsze semestry letnie są cięższe...
Jest już przygotowane pole na "zadanie na laboratoria", więc też niedługo można się tego spodziewać (termin oceniania go jest do 26lutego).
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Bo Kazimiera Szczuka na starcie podała na wykładzie 'informacje wstępne'. Tak więc pierwszych ćwiczeń i lab nie było, teraz tylko zapieprzamy. Czy jakoś tak.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
agnieszkaosw
Do³±czy³a: 16 Sie 2009 Posty: 1045 Otrzyma³ 90 piw(a)
Wys³any: 2010-02-23, 16:43
wie ktoś, gdzie mogę na tym e-portalu znaleźć opcje "zapisz mnie do grupy" ?! Do kursu się zapisałam... ale nie wiem gdzie dalej ;-/
_________________ "You know that I adore all the God's creatures and the metaphors they inspire. But these butterflies have got to be murdered!"
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum