Ja słucham rapu polskiego ;P
Tj. OSTR, Pezet, PiH, czasami Massey a takze tutaj uwaga ... ROLF nasz ziomek z roku :P
Czasami takze rocka czy tez nie wiem do czego to zaliczyc MUSE ;)
Ogolnie toleruje wszystko oprocz "ryjodarcia" :D
Takze Armin van Buuren i wszystko spod jego bandery :P ( Armanda)
no dobra... teraz moja kolej Ja słucham wszystkiego co wpadnie mi w ucho. Linkin Park, 50 Cent, Madonna itd. hip hop (przede wszystkim zagraniczny), rap, pop, funk, rock. Nie gardzę też muzyką klasyczną Jakiś czas temu zakończyłem przygodę z break dancem, ale coś mi po tym zostało. Lubię sobie potańczyć. Czy ktoś oprócz słuchania muzyki lubi się gimnastykować na parkiecie? Z chęcią wybrałbym się na jakiś dancing od czasu do czasu ;D Tylko samemu to trochę łyso ;)
to kolej jeszcze na mnie ;P z muzyki to hh (zagraniczny), r'n'b, zachaczam rózniez o pop i rock i inne co mi się spodoba :) podansować lubię nawet bardzo ;P
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2009-08-11, 00:00
ja na impreze tez sie chetnie moge wybrac wiec macie kolejnego chetnego ;]
Wilczy wazne ze nie jest fatalnie a jak sluchasz seethera to juz cie lubie ^
Jak ktoś chce poryć sobie banię, to mam wolny oryginalny pierwszy singiel kapeli Neurothing (mam dwa, jeden z dedykacją, to drugi mi nie potrzebny). Ogólnie hardkor i pozornie bezmyślna łupanka, także nie dla wszystkich. ;)
_________________ Our fathers were models for God. If our fathers bailed, what does it tell you about God?
Ujmę to tak. Nie potrzebny mi alkohol, bo potrafię bez niego zachowywać się jak po kilku głębszych. Zresztą u mnie zmęczenie = faza. :D Także będę źródłem funu ogólnego pewnikiem. Tylko specyficzny jestem, ale idzie mi to wybaczyć.
Wracając do tematu, grał ktoś w Guitar Hero? :D
_________________ Our fathers were models for God. If our fathers bailed, what does it tell you about God?
Czas chyba najwyższy, żebym i ja pochwalił się czymś konkretnym w tej materii
Jeśli chodzi o muzyke to nie mam swoich szczególnie ulubionych kapeli ani gatunków. Jednak niech się to Wam nie kojarzy z bylejakością :P
Generalnie lata 80te - wszystko co ma wieśniacki disco keyboard - a the bangles to już jest szczyt szczytów doskonałości
Poza tym ulubiona kapela the offspring, czasem manowar jakiÅ› blink i zebrahead jest ok.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum