denis, a czy to czasem nie dotyczy tych co chcą mieć wyższą ocenę ?
Cytat:
Wpisy ocen i ogladanie prac odbedzie się 22 lutego (poniedziałek) o godz. 10:00 w 217B
Osoby, które dostały ocenę 3,5 lub 4 mogą się ubiegać o wyższą ocenę z egzaminu poprawkowego.
Warunkiem jest rozwiązanie 3 dodatkowych zadań wycenionych na 15 pkt.
15 pkt daje ocenę 5, 10 pkt ocenę 4; 7,5 pkt ocenę 3 a mniej niż 7,5 pkt daje ocenę 2.
Osoby, które już teraz mają ocenę 3,5 lub 4 muszą zgłosić chęć udziału w egzaminie w poniedziałek na adres jasinski@wsb.wroclaw.pl
Dodatkowy egzamin odbędzie się w środę o godzinie 14:00. Informacja o sali będzie zamieszczona na Moodlu w moich materiałach.
Edit: denis, tak samo jak ze staty ćw - masz 3.0, piszesz kolokwium na wyższą ocenę, jak Ci się nie uda to masz 2.0 ;].
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Ostatnio zmieniony przez shawnzy 2010-02-21, 19:41, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-02-21, 19:39
niby tak, ale napisal ze mniej niz 7,5 daje 2. wiec mozna to potraktowac jako jednak poprawke poprawki. no bo co, ktos ma 4, pojdzie zaliczac na 5 a dostanie 2 ? nie kumam
Wiek: 35 Do³±czy³: 06 Sie 2009 Posty: 537 Otrzyma³ 21 piw(a) Sk±d: no ze stolca
Wys³any: 2010-02-21, 20:56
farbowanyaniol napisa³/a:
the_caroline, na naszej uczelni czegoÅ› takiego nie ma
tu bym sie klocil. napewno jest jakis sposob i musimy z niego skorzystac i juz. najwazniejsze to sie nie dolowac tylko pomyslec, pojsc jutro do pana maciejka i cos wynegocjowac.
Ze Szczepanem nie dało rady wynegocjować i niestety komis był ostatnią szansą. Ale może Jasiński będzie bardziej ludzki, tak więc mam nadzieję, ze się wam uda ;)
Hm. A jak myślicie: na tym dodatkowym egzaminie nadal będzie można mieć swoje notatki?
_________________ I'd rather be a stone:
standing still, enduring everything
I'd rather be water
so I could rinse away the pain
I'd rather be fire
so I could burn every memory of you
I'd rather be wind
'cause he's dancing with you
it's the wind that has taken you away from me
it's the wind that has taken you away from me
ja byłem u Jasinskiego negocjować i pocałowałem klamke. Zjedzie was tylko za to jak napisaliście ;D i zwróci wam uwage na wasze bledy.
tak było ostatnio, nie to, zebym was dołował ale tak było :P
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum