Hmmm... Napisałem tak, jak mi kazano powyżej... I wychodzi na to, że tylko ja i Klaudia jesteśmy zapisani z grupy 11 :O.
_________________ ... Bo spotkać się nie chcę znowu z protestem,
Wracam tam i powiadam, niczym miły facet z gestem:
"Jestem Andrzej!" - wszystko jasne, nie mogłem trafić bardziej:
"Mój boże, to Piasek!"
zynklu, dwa poprzednie był typu "offline", więc nie będą oceniane (chyba że coś się zmieni w przyszłości, i także na nie trzeba będzie odpowiedzieć, ale wątpię).
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
siemanko, może ktoś nakierować mnie o co kaman w pytaniu 4 i 5 (czy na wykładzie babka przedstawiła wszystkie te diagramy ze slajdów??) z tych zadań co mamy oddać ;> ??
gasior, AD4. ja na podstawie slajdów nr: 11, 15, 17 wnioskowałem te fazy. AD5. to opisała je wszystkie, ale obszarów zastosowania chyba nie podawała. Ale to można znaleźć w necie ;].
_________________ "Twoja opinia nie ma dla mnie znaczenia, chyba że masz wyższe IQ niż ja." - Walter Bishop, Fringe
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum